מצרכים
3 אגסים
1/4 כוס סוכר חום
1/4 כוס בורבון
1/4 כוס סוכר חום
1/4 כוס בורבון
2 כפות חמאה מומסת או שמן קוקוס
כפית תמצית וניל
כפית תמצית וניל
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית מלח גס
1/2 כפית מלח גס
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על smoke ומשאירים את המכסה פתוח עד שהאש תדלק.
מכוונים את הטמפרטורה לחום הכי גבוה וסוגרים את המכסה. מממתינים 10 דקות כדי שהחום יעלה.
מקלפים את האגסים, חותכים אותם לחצי ומוציאים את הליבה. מסדרים אותם בכלי משומן.
מערבבים בקערה את שאר המצרכים ומוזגים אותם מעל לאגסים.
מכניסים את האגסים לתוך הטרייגר ל 30-35 דקות עד שהאגסים רכים.
מעבירים את האגסים לכלי הגשה, אוספים את הבורבון המקורמל בעזרת כף ומוזגים אותו מעל לאגסים.
כדאי להגיש חם עם גלידת וניל.
בתיאבון!!!