מתכון למעשנת בשר, מתכוני סלטים – פרחי כרובית ברוטב בפאלו

קושי:

2/5

זמן הכנה:

10 דקות

זמן בישול במעשנה:

25 דקות

מס מנות:

4-6 סועדים

שבבי עץ לעישון:

תפוח

מצרכים

ראש כרובית שטוף וחתוך לפרחים
2 כפות זמן זית
כפית מלח גס
2 כפות רוטב צ'לולה
כף רוטב סרירצ'ה
חצי כפית מיץ לימון
כף חמאה מומסת
כוס רוטב ראנץ'
1/4 כוס שמנת חמוצה
כף שמנת מתוקה
מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

כשמוכנים להתחיל את הבישול- להדליק את הטרייגר על smoke ולהשאיר את המכסה פתוח ל- 4 דקות עד שהאש תדלק. לסגור את המכסה. לכוון את הטמפרטורה ל 176 מעלות ולהמתין 10-15 דקות עד שהחום יעלה.

לערבב את הכרובית בקערה עם מלח, פלפל ושמן זית ולשים בתבנית שטוחה בשכבה אחידה. לשים את התבנית בתוך הטרייגר ל 25-35 דקות עד שהכרובית רכה במידה הרצויה ומעט שחומה.

בינתיים להכין את הרוטב: לערבב היטב את הצ’ולולה, הסרירצ’ה, מיץ הלימון והחמאה.
להסיר את הכרובית מהאש, למזוג עליה את הרוטב החריף ולערבב. להחזיר לטרייגר ל 5 דקות נוספות.
בקערה נוספת לערבב את רוטב הראנץ’ עם השמנת החמוצה, השמנת המתוקה, מלח ופלפל.
להוציא את הכרובית מהטרייגר ולהגיש עם הרוטב בצד.

בתיאבון!!