מתכון למעשנת בשר, מתכון לעוף – אתגר העוף

קושי:

1/5

זמן הכנה:

5 דקות

זמן בישול במעשנה:

70 דקות

מס מנות:

4-6 סועדים

שבבי עץ לעישון:

היקורי

מצרכים

לפחות עוף אחד שלם
שבבי בצל
שום גבישי
צ'ילי גרוס
פפריקה מתוקה
פלל שחור גרוס טרי
מלח גס

הוראות הכנה

לפזר את התבלינים על העוף ולמרוח אותם על העוף.

​להדליק את הטרייגר על 190 מעלות. להמתין 10-15 דקות כדי שהחום יעלה.

​להניח את העוף (או העופות) בתוך הטרייגר עם המכסה סגור כאשר חזה העוף כלפי מעלה. העוף מוכן כאשר החום הפנימי של חזה העוף יגיע ל 74 מעלות. זמן הבישול הוא בערך 70 דקות.

​בתיאבון!!!