מתכון למעשנת בשר, מתכון לעוף – אתגר העוף

קושי:

1/5

זמן הכנה:

5 דקות

זמן בישול במעשנה:

70 דקות

מס מנות:

4-6 סועדים

שבבי עץ לעישון:

היקורי

מצרכים

לפחות עוף אחד שלם
שבבי בצל
שום גבישי
צ'ילי גרוס
פפריקה מתוקה
פלל שחור גרוס טרי
מלח גס

הוראות הכנה

לפזר את התבלינים על העוף ולמרוח אותם על העוף.

​להדליק את הטרייגר על smoke ולהשאיר את המכסה פתוח ל 4 דקות. לכוון את טמפרטורת הטרייגר ל 205 מעלות או HIGH ולסגור את המכסה. להמתין 10-15 דקות כדי שהחום יעלה.

​להניח את העוף (או העופות) בתוך הטרייגר עם המכסה סגור, עד שהחום הפנימי של העוף יגיע ל 77 מעלות. זמן הבישול הוא בערך 70 דקות.

​להוציא מהטרייגר.

​בתיאבון!!!