מצרכים
2 שיני שום כתושים
כפית מלח
2 כפות רוטש וורצ'סטר
2 כפות שמן זית
הוראות הכנה
מועכים את השום והמלח לממרח סמיך בקערה קטנה. מוסיפים אבקת צ'ילי, רוטב וורצ'סטר, שמן זית, סוכר וכמון. מורחים את התערובת על הבשר.
מכניסים את הסטייקים ושארית הממרח לתוך שקית ואוטמים אותה. מכניסים את שקית הסטייקים לתוך המקרר ל 4 שעות עד 2 ימים.
מדליקים את הטרייגר על 75 מעלות. בדגמים עם יכולת SUPER SMOKE – זה הזמן להפעיל על ידי לחיצה על הכפתור להעצמת הטעמים.
מניחים את הסטייקים על רשת הרגיל ומעשנים עם המכסה סגור לשעה אחת או עד לטמפרטורה פנימית של 48-50 מעלות — המוקדם מבינהם.
מסירים את הסטייקים מהגריל, מכוונים את הטמפרטורה של הטרייגר לחום הכי גבוה וסוגרים את המכסה. ממתינים 10 דקות כדי שהחום יעלה.
מחזירים את הסטייקים לטרייגר, וצולים אותם עד מידת העשייה הרצויה. בערך 3-5 דקות לכל צד. מידת עשייה של מדיום -הטמפרטורה הפנימית תהיה 57-60 מעלות.
מסירים את הסטייקים מהאש ומניחים על כלי הגשה. מניחים לבשר לנוח כ-5 דקות לפני ההגשה.
בתיאבון!!!