מצרכים
מלח ופלפל
1/2 כוס שמן זית
½ פלפל אדום
½ כפית כמון
כפית מלח
2 כפות חומץ בן יין
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על 75 מעלות. בדגמים עם יכולת SUPER SMOKE – זה הזמן ללחוץ על הכפתור להעצמת הטעם!
מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל משני הצדדים. מניחים את הסטייקים בתוך הטרייגר לעישון עד שעה אחת. לא לתת לחום הפנימי של הסטייק לעבור את ה-50 מעלות.
מסירים את הסטייקים מהטרייגר ומניחים אותם על קרש חיתוך. מכוונים את הטמפרטורה של הטרייגר לחום הכי גבוה, סוגרים את המכסה וממתינים כ- 10 דקות עד שהחום בתוך הטרייגר עולה.
מניחים את הסטייקים על הטרייגר וצורבים אותם אותם כ 6-8 דקות על כל צד (להפוך רק פעם אחת). כדי להשיג מידת עשיה של מדיום החום הפנימי של הסטייק צריך להגיע ל 58 מעלות.
להכנת רוטב הצ'ימיצ'ורי- טוחנים שום, פלפל אדום, כמון, פטרוזיליה, מלח וחומץ בתוך מעבד מזון. מוסיפים שמן זית ומערבבים.
מעבירים את הסטייקים לצלחת הגשה, ממתינים 3 דקות כדי שהנוזלים יספגו חזרה לתוך סטייקים ומגישים עם הרוטב.
בתיאבון!