מצרכים
7 ביצים קשות קלופות
3 כפות מיונז
3 כפיות עירית קצוצה
3 כפות מיונז
3 כפיות עירית קצוצה
כפית חרדל
כפית חומץ תפוחים
מלח ופלפל לפי הטעם
כפית חומץ תפוחים
מלח ופלפל לפי הטעם
פפריקה
*מי שאוהב, אפשר להוסיף קצת חריף...
*מי שאוהב, אפשר להוסיף קצת חריף...
הוראות הכנה
מכוונים את הטרייגר על חום 80 מעלות, אם יש אופצית סופר סמוק אפשר להשתמש. מניחים את הביצים הקשות ללא הקליפה על רשת הטרייגר ומעשנים כשלושים דקות. מוציאים את הביצים ומניחים להם להצטנן כמה דקות. חוצים את הביצים לאורכם ומוציאים את החלמון (החלק הצהוב).
שמים את כל החלמונים בתוך קערה, מועכים אותם ומערבבים עם מיונז, עירית, חרדל, חומץ, מלח פלפל (ואפשר להוסיף פה גם סחוג או פלפל חריף). מעסים את התערובת עד שהיא נעשית אחידה עם מרקם חלק.
בעזרת כפית ממלאים את חצאי הביצים הריקות בתערובת. מקשטים מעל עם פפריקה ומגישים.