מצרכים
המשקל כולל 6-7 עצמות
2 כפות אבקת צ'ילי
1 ראש שום מקולף
1.5 כוסות מלח גס
3/4 כוס פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה
מכניסים למעבד מזון מלח, פלפל, שיני שום, רוזמרין וצ'ילי. מפעילים את המעבד בפולסים עד שנוצר ממרח עבה של תבלינים.
מניחים את הבשר על קרש חיתוך עם העצמות כלפי מעלה, ומכסים את הבשר עם הממרח שנוצר
מכל הצדדים. טופחים על הממרח כדי שידבק יותר טוב. מניחים לבשר להיות בטמפרטורת החדר למשך שעה אחת.
מדליקים את הטרייגר על החום הכי גבוה וסוגרים את המכסה. ממתינים 10 דקות כדי שהחום יעלה.
צולים את האנטריקוט עם השומן כלפי מעלה במשך שעה אחת, או עד שמתחיל להשחים. מורידים את החום ל 150 מעלות וצולים לעוד שעתיים ורבע, או עד שמד החום הפנימי מורה על 57 מעלות (שימו לב שמד החום נוגע בבשר ולא בעצם).
מעבירים לקרש חיתוך, מניחים לבשר לספוג בחזרה את הנוזלים במשך כחצי שעה.
מורידים את שכבת המלח ומעבירים אותה לקערה. מברישים את שארית המלח שנשאר על הבשר.
חותכים את הבשר לאורך העצמות. חותכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומגישים עם שכבת המלח שהוסרה.
בתיאבון!!