מצרכים
2 פרוסות פילה מיניון 150 גר' כל אחת
כפית מלח
כפית מלח
כפית אבקת בצל
כפית אבקת חרדל
כפית אבקת חרדל
כפית שום גבישי
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על smoke ומשאירים את המכסה פתוח עד שהאש נדלקת. מכוונים את הטמפרטורה של הטרייגר לחום הכי גבוה וסוגרים את המכסה. ממתינים 10 דקות כדי שהחום יעלה.
מנגבים את הפילה בעזרת מגבת נייר. מורחים את השום, המלח, אבקת החרדל ואבקת הבצל על הבשר. מכניסים את הסטייקים לטרייגר קרוב לקצה כדי שיקבל את החום המירבי, סוגרים את המכסה ומחכים לפחות 3-4 דקות לפני שבודקים מה קורה עם הפילה בפעם הראשונה. הופכים את הסטייקים. מידת העשיה תהיה מדיום כאשר החום הפנימי של הבשר מגיע ל 58 מעלות.
מסירים את הסטייקים מהאש ומניחים על כלי הגשה. מניחים לבשר לנוח כ 5-10 דקות לפני ההגשה.
בתיאבון!!!