מצרכים
4 שיני שום כתושות
מלח גס
מלח גס
פלפל שחור גרוס
4 כפות חמאה מומסת
4 כפות חמאה מומסת
1 בגט פרוס
או כל סוג אחר של לחם
או כל סוג אחר של לחם
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על smoke ומשאירים את המכסה פתוח ל- 4 דקות עד שהאש תדלק. מכוונים את הטמפרטורה ל 176 מעלות וסוגרים את המכסה. ממתינים 10 דקות כדי שהחום יעלה.
מכינים ממרח שום: בקערה קטנה מערבבים את השום הכתוש, המלח, הפלפל והחמאה.
מורחים את ממרח השום על הלחם, מניחים בתוך הטרייגר ואופים בערך 12 דקות, עד שהלחם נהיה הופך זהוב ופריך.
בתיאבון!!!