מתכון למעשנת בשר, תוספות לעל האש – צנימי שום

קושי:

1/5

זמן הכנה:

10 דקות

זמן בישול במעשנה:

10 דקות

מס מנות:

6-8 סועדים

שבבי עץ לעישון:

אלון

מצרכים

4 שיני שום כתושות
מלח גס
פלפל שחור גרוס
4 כפות חמאה מומסת
1 בגט פרוס
או כל סוג אחר של לחם

הוראות הכנה

מדליקים את הטרייגר על smoke ומשאירים את המכסה פתוח ל- 4 דקות עד שהאש תדלק. מכוונים את הטמפרטורה ל 176 מעלות וסוגרים את המכסה. ממתינים 10 דקות כדי שהחום יעלה.

​מכינים ממרח שום: בקערה קטנה מערבבים את השום הכתוש, המלח, הפלפל והחמאה.

מורחים את ממרח השום על הלחם, מניחים בתוך הטרייגר ואופים בערך 12 דקות, עד שהלחם נהיה הופך זהוב ופריך.

​בתיאבון!!!