מצרכים
1 פלפל פובלנו שלם
4 קלחי תירס קלופים
1/4 כוס כוסברה טרי קצוץ
1/4 כוס בצל אדום קצוץ
2 כפות מיץ לימון ליים
1 כפית כמון
כף שום כתוש
מלח ופלפל
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 80 מעלות. למי שיש את האופציה- אפשר להפעיל סופר סמוק.
מניחים את האבוקדו על הרשת ומעשנים כ 10 דקות.
מסירים את האבוקדו מהטרייגר ומניחים בצד. מעלים את החום של הטרייגר ל 230 מעלות.
ממתינים כ 15 דקות עד שהחום של הטרייגר עולה.
מניחים על הרשת את הפלפל והתירס, וצולים אותם כ 15-20 דקות.
מסירים את הפלפל והתירס מהטרייגר. שמים את הפלפל בתוך קערה, עוטפים בניילון נצמד וממתינים כ 10 דקות.
בינתיים מסירים את הגרעינים מהתירס בעזרת סכין לתוך קערה.
לאחר שהאדים הפרידו את הקליפה מהפלפל – מקלפים אותו, חותכים לקוביות ומוסיפים לתירס.
מועכים את האבוקדו ומוסיפים אליו את התירס עם הפלפל וכל שאר המצרכים.
מגישים עם דוריטו
טיפ- הגוואקמולי הכי טוב כאשר מגישים אותו מיד. אבל אם צריך לאחסן אותו במקרר לזמן קצר, אפשר לשים אותו בתוך קופסא, ולהניח ניילון נצמד על הגווואקמולי- כדי להוריד את החשיפה לחמצן למינימום.
בתיאבון!!