מצרכים
1/8 כפית פלפל קאיין
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית פפריקה מעושנת
2/3 כוס שמנת מתוקה
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית פפריקה מעושנת
2/3 כוס שמנת מתוקה
4 כוסות חלב
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס אבקת קקאו
1/8 כפית מלח
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס אבקת קקאו
1/8 כפית מלח
300 גרם שוקולד מריר
1/2 כפית תמצית וניל
*כדאי להשתמש בסיר עם ידית מתכת, או ידית נשלפת. כך אפשר להכניס אותו לטרייגר, ולעשן את השוקו מעט יותר.
1/2 כפית תמצית וניל
*כדאי להשתמש בסיר עם ידית מתכת, או ידית נשלפת. כך אפשר להכניס אותו לטרייגר, ולעשן את השוקו מעט יותר.
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 85 מעלות.
מפזרים פלפל קאיין בתבנית ומעשנים אותו במשך 30 דקות.
מוסיפים פפריקה וקינמון ומעשנים 5 דקות נוספות.
אם יש לכם סיר עם ידית מתכת או נשלפת, אפשר להכניס אותו לטרייגר להמשך ההכנה, במקום על הכיריים.
מחממים על אש גבוהה (אבל לא מרתיחים) שמנת, חלב וסוכר בסיר.
לאחר כמה דקות מוסיפים קקאו ומלח.
כשהתערובת מתחממת מספיק, מסירים מהאש, מוסיפים את השוקולד, התבלינים המעושנים והוניל.
מערבבים עד שהשוקולד נמס, מוזגים לספלים, ומגישים.
הכי כיף להוסיף מרשמלו או קצפת.
בתיאבון!!