מצרכים
500 מ"ל לימונדה
2 תיונים של תה נענע
2 תיונים של תה אפרסק
2 תיונים של תה נענע
2 תיונים של תה אפרסק
2 תיונים של תה ירוק
250 מ"ל וויסקי
250 מ"ל וויסקי
לקישוט:
פרוסות לימון
מקלות קינמון
פרוסות לימון
מקלות קינמון
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 260 מעלות, וממתינים כ 10 דקות עד שהחום עולה.
מוזגים את הלימונדה לתבנית אפייה רדודה, ושמים את התבנית בתוך הטרייגר כ 20-30 דקות. מודדים את הטמפרטורה של הלימונדה בעזרת מד חום לבשר, כשהחום מגיע בערך ל 93 מעלות הלימונדה מוכנה.
מוזגים את הלימונדה ל 2 כוסות וויסקי ושמים בכל אחד תיונים- אחד מכל סוג. משאירים את התיונים כ 3 דקות ומוציאים אותם.
מוזגים את הוויסקי, מקשטים עם פרוסות לימון ומקלות קינמון, ומגישים.
לרוויה!