מצרכים
300 גרם קפה חם
1 כף סוכר
1 כף סוכר
100 גרם וויסקי משובח
1/2 כוס שמנת מתוקה 32%
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר ומכוונים ל 80 מעלות. אם יש לכם את האפשרות- הוסיפו את האופציה של סופר סמוק.
מוזגים את הקפה ואת השמנת בשתי תבניות שטוחות נפרדות. את התבניות שמים בתוך הטרייגר ומעשנים כ 15 דקות עד שהנוזלים מתחילים לקבל טעם עדין של עשן. מוציאים את התבניות מהטרייגר ומצננים. לאחר שהשמנת מצטננת מקפיצים אותה.
מוזגים את הקפה לשתי כוסות, ומוסיפים לכל כוס 50 גרם וויסקי ושמנת.
אם אוהבים- אפשר לפזר מעל לשמנת קצת אגוז מוסקט.
לרוויה!!