מתכון למעשנת בשר, מתכון לפיצה – פיצה מרגריטה

קושי:

3/5

זמן הכנה:

15 דקות

זמן בישול במעשנה:

15 דקות

מס מנות:

4-6 סועדים

שבבי עץ לעישון:

היקורי

מצרכים

2 עגבניות חתוכות
½ 1 כפיות אורגנו טרי קצוץ
½ כוס + כף שמן זית
½ ק"ג מוצרלה פרוסה דק
4-6 עלי בזיליקום טרי קרוע לחתיכות
¼ כוס רסק עגבניות
פלפל שחור גרוס טרי
מלח
לבצק: 3.5 כוסות קמח לבן
½ 1כוסות מים פושרים
כף שמרים יבשים
2 כפות שמן זית

הוראות הכנה

לנפות את הקמח לתוך קערת המיקסר, להוסיף את המלח והשמרים וערבבו עם כף. לחבר את וו הלישה ולהוסיף את השמן. תוך כדי ערבוב עם וו הלישה להוסיף את המים בהדרגה עד לקבלת בצק רך גמיש, אך לא דביק (ייתכן שלא יהיה צורך בכל הכמות). ללוש את הבצק כ-10 דקות. כאשר יתקבל כדור של בצק אחיד, לשמן אותו ולכסות את הקערה בניילון נצמד. להמתין עד שהבצק יכפיל את נפחו.

להדליק את הטרייגר על smoke ולהשאיר את המכסה פתוח ל 4 דקות. לכוון את טמפטורה הטרייגר ל HIGH ולסגור את המכסה. להמתין 10-15 דקות כדי שהחום יעלה.

לרדד את הבצק לעיגול ולנסות להשתמש בכמות קטנה ככל הניתן של קמח רק כדי למנוע הדבקות. להכניס את בצק הפיצה לתוך הטרייגר ל 7 דקות. להוציא את הבצק מהטרייגר ולמרחו עליו שמן זית כדי למנוע מהרוטב לחדור לתוך הבצק. למרוח על הבצק את רוטב העגבניות ולפזר מעליו את שאר המצרכים. להחזיר את הפיצה לתוך הטרייגר עד שבצק הפיצה ישחים והגבינה מותכת.

בתיאבון!!!