מצרכים
½ 1 כפיות אורגנו טרי קצוץ
½ כוס + כף שמן זית
½ ק"ג מוצרלה פרוסה דק
¼ כוס רסק עגבניות
פלפל שחור גרוס טרי
מלח
½ 1כוסות מים פושרים
כף שמרים יבשים
2 כפות שמן זית
הוראות הכנה
לנפות את הקמח לתוך קערת המיקסר, להוסיף את המלח והשמרים וערבבו עם כף. לחבר את וו הלישה ולהוסיף את השמן. תוך כדי ערבוב עם וו הלישה להוסיף את המים בהדרגה עד לקבלת בצק רך גמיש, אך לא דביק (ייתכן שלא יהיה צורך בכל הכמות). ללוש את הבצק כ-10 דקות. כאשר יתקבל כדור של בצק אחיד, לשמן אותו ולכסות את הקערה בניילון נצמד. להמתין עד שהבצק יכפיל את נפחו.
להדליק את הטרייגר על החום הכי גבוה, ולסגור את המכסה. להמתין 10-15 דקות כדי שהחום יעלה.
לרדד את הבצק לעיגול ולנסות להשתמש בכמות קטנה ככל הניתן של קמח רק כדי למנוע הדבקות. להכניס את בצק הפיצה לתוך הטרייגר ל 7 דקות. להוציא את הבצק מהטרייגר ולמרחו עליו שמן זית כדי למנוע מהרוטב לחדור לתוך הבצק. למרוח על הבצק את רוטב העגבניות ולפזר מעליו את שאר המצרכים. להחזיר את הפיצה לתוך הטרייגר עד שבצק הפיצה ישחים והגבינה מותכת.
בתיאבון!!!