מצרכים
1 כוס רום
1/2 כוס מיץ לימון ליים סחוט
1/4 כוס סירופ סוכר פשוט
1/2 כוס מיץ לימון ליים סחוט
1/4 כוס סירופ סוכר פשוט
קרח מעושן- לפי הטעם
12 עלי מנטה טריים
12 עלי מנטה טריים
גבעולי נענע לקישוט
לימון או ליים חתוך לרבעים- לקישוט
לימון או ליים חתוך לרבעים- לקישוט
הוראות הכנה
מכינים את הקרח המעושן מבעוד מועד:
מדליקים את הטרייגר על חום של 80 מעלות.
מוזגים 3 כוסות מים לתוך תבנית, ומעשנים לחצי שעה.
מוזגים את המים לתוך תבנית לקוביות קרח ומקפיאים.
שמים בבלנדר את הרום עם מיץ לימון ליים, סירופ סוכר פשוט, עלי מנטה- וקוביות קרח מעושנות.
מפעילים את הבלנדר עד למרקם הרצוי.
מוזגים לתוך כוסות, מקשטים בעלי נענע ורבעי לימון, ומגישים.
לרוויה!