מצרכים
פילה אמנון/פילה בורי/פילה מוסר ים
שמן סויה
בצל לבן גדול
שמן סויה
בצל לבן גדול
ראש שום שלם
פלפל אדום מיובש מתוק וחריף
צ'ילי אדום
פלפל אדום מיובש מתוק וחריף
צ'ילי אדום
תבלינים:
פפריקות מתוקות וחריפות
כמון, כורכום, עלי דפנה, זרעי כוסברה.
פפריקות מתוקות וחריפות
כמון, כורכום, עלי דפנה, זרעי כוסברה.
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 85 מעלות.
מסדרים את התבלינים בערמות על נייר ברביקיו ושמים בטרייגר. מעשנים אותם למשך חצי שעה.
מוציאים מהטרייגר ושמים במחבת במחבת ברזל (עמידה בחום – ללא פלסטיק, כי המחבת אחר כך תכנס לתוך הטרייגר), מטגנים עם מעט שמן על מנת לשחרר טעמים.
מוסיפים עוד כ500 מ"ל שמן סויה ומביאים לרתיחה.
מסננים את השמן וזורקים את שאריות התבלינים. מחזירים את השמן לתוך המחבת.
לתוך המחבת עם השמן מוסיפים את הדג הבצל, הפלפל והשום.
מכניסים לטרייגר על חום של 130 מעלות עד שהבצל רך מאד ( בערך שעתיים).
בתיאבון!!!