מצרכים
4 פרוסות סינטה בעובי 4 ס"מ
תערובת תבלינים לבקר של טרייגר
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר לחום 105 מעלות וממתינים עם מכסה סגור עד שהחום יעלה. בינתיים מתבלים את הנתחים עם תערובת תבלינים לבקר של טרייגר.
מכניסים את הסטייקים לגריל של טרייגר ומעשנים את הבשר כשעה, עד שהטמפרטורה הפנימית של הבשר מגיעה ל 40-43 מעלות. מוציאים את הסטייקים מהטרייגר ומעלים את הטמפרטורה ל 230 מעלות, או במידה ויש לך דגם המאפשר זאת, אפשר גם לכוון על 260 מעלות. ממתינים כ 15 דקות שהחום יעלה והרשתות יתחממו, בינתיים נותנים לבשר לנוח בטמפרטורת החדר.
מחזירים את הסטייקים לטרייגר וצורבים כ 4 דקות מכל צד, עד שהחום הפנימי מגיע ל 58 מעלות למידת העשייה מדיום.
נתונים לסטייקים לנוח 5 דקות ומגישים.
בתיאבון!!