מצרכים
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
כפית מלח
כפית מלח
2 בצלים פרוסים דק
4 לחמניות המבורגר
הוראות הכנה
טיפ: כדאי לבקש מהקצב להכניס שומן כבש לבשר הטחון
מערבבים את הבשר, המלח והפלפל בקערה בינונית בעזרת הידיים. אפשר להוסיף בשלב הזה גם כוסברה קצוצה או תבלינים אחרים לפי הטעם. מכינים 4 קציצות שטוחות והדוקות.
מדליקים את הטרייגר על 230 מעלות. מכניסים לטרייגר משטח צלייה מברזל יצוק וסוגרים את המכסה. ממתינים כ 10-15 דקות עד שהטמפרטורה תעלה.
מורחים שמן זית על משטח הצלייה ומניחים שם את הקציצות. מועכים אותם בעזרת מרית עד שהן נהיות שטוחות לחלוטין. מניחים כרבע מכמות הבצל מעל כל קציצה ומועכים שוב, כדי שהבצל יכנס מעט לתוך הבשר. מבשלים כמה דקות על כל צד, עד שהבשר משחים והבצל מתחיל להתרכך.
מסירים את הקציצות עם הבצל מהטרייגר ומניחים בתוך הלחמניות. מוסיפים רטבים לפי הטעם.
בתיאבון!!!