מתכון למעשנת בשר, תוספות לעל האש – כרובית בפרמזן

קושי:

2/5

זמן הכנה:

20 דקות

זמן בישול במעשנה:

40 דקות

מס מנות:

4-6 סועדים

שבבי עץ לעישון:

פקאן

מצרכים

ראש כרובית חתוך לפרחים
בצל בינוני פרוס
4 שיני שום כתושות
4 כפות שמן זית
מלח גס
כפית טימין
פלפל שחור גרוס
1/2 כוס פרמזן מגורד

הוראות הכנה

כשמוכנים להתחיל את הבישול- להדליק את הטרייגר על smoke ולהשאיר את המכסה פתוח עד שהאש תדלק. להעלות את הטמפרטורה לחום גבוה, לסגור את המכסה ולהמתין 5-10 דקות עד שהחום יעלה.

לערבב את כל הרכיבים חוץ מהפרמזן בתבנית אפיה, להכניס לטרייגר שחומם מראש עד שהכרובית מתחילה להתרכך (בערך 25 דקות). לפזר מעל פרמזן ולהמשיך לבשל עוד 10-15 דקות עד שהכרובית רכה במידה הרצויה והפרמזן קריספי.
להגיש מיד

בתיאבון!!