מצרכים
ראש כרובית חתוך לפרחים
בצל בינוני פרוס
4 שיני שום כתושות
בצל בינוני פרוס
4 שיני שום כתושות
4 כפות שמן זית
מלח גס
כפית טימין
מלח גס
כפית טימין
פלפל שחור גרוס
1/2 כוס פרמזן מגורד
1/2 כוס פרמזן מגורד
הוראות הכנה
מחממים מראש את הטרייגר על חום של 75 מעלות.
מערבבים את כל הרכיבים חוץ מהפרמזן בתבנית אפיה, מכניסים לטרייגר ומעשנים שהכרובית מתחילה להתרכך (בערך 25 דקות). מפזרים מעל פרמזן ומממשיכים לעשן עוד 10-15 דקות. אם הכרובית לא מספיק קריספית אז אפשר להעלות את הטמפרטורה של הטרייגר ל 150 מעלות ולהמשיך לבשל על למידת העשייה הרצויה.
בתיאבון!!