מצרכים
1/2 כוס חרדל דיז'ון
2 שיני שום כתושות
מלח גס
אופציונלי- גרגירי פלפל ירוק
הוראות הכנה
מערבבים בקערה את החרדל עם השום והבורבון (או קפה)
מסדרים חתיכה גדולה של ניילון נצמד על השיש, ושמים מעליה את הבשר.
מורחים את התערובת על הבשר בנדיבות ועוטפים עם הניילון הנצמד. נותנים לבשר לנוח בטמפרטורת החדר כשעה אחת.
לאחר שעה פותחים את העטיפה של הניילון ומפזרים מעל לנתח- מלח, פלפל וגרגירי פלפל לפי הטעם.
מדליקים את הטרייגר על חום של 80 מעלות. למי שיש את האופציה- אפשר להפעיל סופר סמוק.
שמים את הבשר בטרייגר ומעשנים כשעה.
מוציאים את הבשר מהטרייגר ומעלים את הטמפרטורה ל 210 מעלות. ממתינים כ 15 דקות עד שהרשתות מתתחממות ומחזירים את הבשר לטרייגר.
צולים את הבשר במשך 20-30 דקות (תלוי בעובי הנתח) על לטמפרטורה פנימית של 56 מעלות למידת עשייה מדיום.
מוציאים שוב את הנתח, נותנים לו לנוח כ 10 דקות, פורסים ומגישים.
בתיאבון!!