מתכון למעשנת בשר, תוספות לעל האש – לחם פסטו וגבינות

קושי:

1/5

זמן הכנה:

15 דקות

זמן בישול במעשנה:

25 דקות

מס מנות:

8-12 סועדים

שבבי עץ לעישון:

תפוח

מצרכים

כיכר לחם מחמצת
חצי כוס חמאה מומסת
כוס פסטו
כוס גבינת מוצרלה מגורדת
40 מ"ל גבינת פרמזן מגורדת
40 מ"ל גבינת מורנו מגורדת

הוראות הכנה

כשמוכנים להתחיל את הבישול, להדליק את הטרייגר עד שהאש תדלק. לסגור את המכסה. לכוון את הטמפרטורה ל 176 מעלות ולהמתין 10-15 דקות עד שהחום יעלה.

לחתוך חריצים אלכסוניים ברוחב 2-3 ס”מ בכיכר הלחם, אך להשאיר את ה”קשה” התחתון שלם. לסובב את הכיכר ולחתוך שוב באלכסון כדי לקבל צורות של יהלומים.
להניח את הלחם על נייר כסף. למזוג את החמאה המומסת לתוך החריצים של הלחם. למרוח את הפסטו בתוך החריצים בעזרת כף. לפזג את תערובת הגבינות המגורדות מעל ללחם, ולדחוס גם לתוך החריצים.
לקפל את נייר הכסף, לעטוף סביב הכיכר ולהדק. להכניס לתוך הטרייגר ל 15 דקות. לפתוח את נייר הכסף ולאפות 10 דקות נוספות.
להוציא מהטרייגר ולהגיש חם

בתיאבון!!