מתכון למעשנת בשר, קינוחים על האש – פינה קולדה

קושי:

1/5

זמן הכנה:

5 דקות

זמן בישול במעשנה:

10 דקות

מס מנות:

4-6 סועדים

שבבי עץ לעישון:

מסקיט

מצרכים

220 מ"ל רום בהיר
60 מ"ל רום כהה
440 מ"ל חלב קוקוס
אננס טרי חתוך לפרוסות
5 כוסות קרח

הוראות הכנה

להדליק את הטרייגר על smoke ולהשאיר את המכסה פתוח ל- 4 דקות עד שהאש תדלק. לסגור את המכסה ולכוון את הטמפרטורה על חום גבוה, או יותר גבוה אם יש לכם טרייגר מדגם טימברליין. להמתין 10-15 דקות עד שהחום של הטרייגר יעלה.

לסדר את פרוסות האננס על רשת הטרייגר ולסגור את המכסה. להמתין 10 דקות עד להשחמה קלה.
להשים 3/4 מפרוסות האננס לתוך בלנדר ולהוסיף חלב קוקוס, רום וקרח. להפעיל את הבלנדר עד שיוצא משקה אחיד.
לחלק לארבע כוסות ולקשט עם פרוסות האננס הנותרות.

לרוויה!!!