מצרכים
כוס דבש
½ כוס סוכר חום
½ כוס סוכר חום
2 כפות קינמון
אננס גדול מקולף
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על smoke ומשאירים את המכסה פתוח ל- 2 דקות עד שהאש תדלק. סוגרים את המכסה, מעלים את הטמפרטורה ל 200 מעלות וממתינים כ 15 דקות עד שהחום יעלה.
מערבבים את הסוכר והקינמון בקערה, מפזרים על האננס בנדיבות ומזגגים עם דבש. מעסים את האננס כדי שיהיה כולו מצופה בדבש, סוכר וקינמון.
מכניסים את האננס לתוך הטרייגר ומבשלים כ 30 דקות, כאשר מידי פעם מסובבים את האננס.
מוציאים מהטרייגר, פורסים ומגישים
בתיאבון!!