מצרכים
4 כפות חמאה
2 כפות תערובת תיבול איטלקית
2 כפות תערובת תיבול איטלקית
1 כפית אבקת שום
1 כפית מלח
1 כפית מלח
1/4 כוס גרעיני תירס
1/2 כוס פרמזן מגורד
1/2 כוס פרמזן מגורד
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 120 מעלות, וממתינים כ 10-15 דקות עד שהחום עולה.
בסיר קטן ממיסים את החמאה, מוסיפים אליה תערובת תיבול איטלקית ואבקת שום, ושמים בצד.
מכינים פופקורן (בסיר או במיקרו).
מעבירים את הפופקורן לתבנית, מוזגים מעל לפופקורן את החמאה ומערבבים.
מעשנים את הפופקורן בטרייגר כ 10 דקות.
מוציאים את התבנית מהטרייגר, מפזרים מיד גבינת פרמזן ומערבבים.
מגישים מיד.
בתיאבון!!!