מצרכים
2 כוסות קמח
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
1 כפית קינמון
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
1 כפית קינמון
1 כוס פירה דלעת
ביצה
120 גר' חמאה רכה
כוס סוכר
ביצה
120 גר' חמאה רכה
כוס סוכר
1/2 כפית זנגוויל
כפית אבקת אפייה
כפית תמצית וניל
2 כוסות שוקולד צ'יפס
כפית אבקת אפייה
כפית תמצית וניל
2 כוסות שוקולד צ'יפס
הוראות הכנה
מחממים את הטרייגר מראש על 190 מעלות.
בינתיים מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט וזנגוויל. מניחים את הקערה בצד.
בקערה נוספת מקציפים את החמאה עד לקבלת מרקם אוורירי. מוסיפים את הסוכר, פירה הדלעת, ביצה אחת ותמצית וניל. מערבבים היטב.
מוסיפים את החומרים היבשים לקערה השנייה בהדרגה תוך כדי ערבוב, ממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים בעדינות.
מכסים תבנית בנייר אפייה, ומסדרים כדורים של התערובת בעזרת כף על הנייר.
מכניסים את התבנית לתוך הטרייגר ל 10 דקות.
העוגיות יהיו מוכנות כאשר צבען יהיה חום בהיר. להגיש חם
בתיאבון!!!