מצרכים
2-3 ק"ג נתח סטייק עין
4 כפות חרדל
4 כפות חרדל
1 כף רוטב וורצ'סטר
1 שן שום כתושה
1 שן שום כתושה
תערובת תבלינים לצלעות בקר ואנטריקוט לפי הטעם
4 גבעולים של טימין טרי
4 גבעולים של טימין טרי
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 120 מעלות.
בינתיים מנקים שומן מיותר- משאירים שכבה בעובי של 1/2 ס"מ.
מערבבים בקערה את החרדל והוורצ'סטר עם השום. מורחים על הבשר מכל הכיוונים בנדיבות, ומפזרים מעל לחרדל תערובת התבלינים לצלעות בקר של טרייגר, ועלי טימין.
שמים את הבשר בטרייגר ומחדירים פרוב – להזהר שהפרוב לא נוגע בעצם.
מעשנים את הבשר בערך 3-4 שעות עד שהחום הפנימי מגיע ל 58 מעלות.
מוציאים מהטרייגר ונותנים לו לנוח 10 דקות לפני שפורסים.
בתיאבון!