מצרכים
תבלינים: שבבי בצל, שום גבישי, צ'ילי גרוס, פפריקה מתוקה, פלפל שחור גרוס ומלח
2 כוסות נוזלים: הכי מומלץ להשתמש בציר בקר. אפשר גם מרק בקר או יין אדום יבש. ואפשר לשלב גם רכז עגבניות
הוראות הכנה
לעסות את הבשר עם השמן מכל צדדיו, לתבל היטב עם כל התבלינים ולמרוח אותם היטב.
להדליק את הטרייגר על smoke ולהשאיר את המכסה פתוח ל- 4 דקות עד שהאש תדלק. לכוונו את הטמפרטורה לחום 107 מעלות ווסגור את המכסה.
בינתיים- במחבת שחוממה על הכיריים, לסגור את הבשר 3 דקות מכל צד. להניח את הבשר בתבנית או סיר לבישול איטי עם הצד של השומן כלפי מעלה. למזוג את הנוזלים לתחתית התבנית.
לבשל את הבשר במשך 2-3 שעות. הבשר יהיה מוכן במידת מדיום-רייר כשהטמפרטורה הפנימית שלו תגיע ל 57 מעלות, ומידת עשייה של וול-דן בטמפרטורה פנימית של 68 מעלות.
אם אתם רוצים להוסיף את ירקות השורש לתבשיל, לקלף ולחתוך אותם לקוביות, להוסיף אותם לנוזלים של הרוסטביף לפחות שעה לפני סיום הבישול. ייתכן שתצטרכו להוסיף עוד חצי כוס של נוזלים.
להוציא את הרוסטביף מהטרייגר, לעטוף בנייר כסף, ולתת לו לנוח במשך לפחות 10 דקות לפני שאתם פורסים אותו דק לרוחב הסיבים.
מאוד טעים לאכול קר בתוך סנדוויץ' עם חסה, חרדל ופסטו.
בתיאבון!