מצרכים
שמן זית
1/2 כוס מלח גס
עלים מ 3 ענפי טימין טריים
1/2 כוס שום כתוש
הוראות הכנה
הדליקו את הטרייגר על smoke והשאירו את המכסה פתוח עד שהאש תדלק. הכניסו לטרייגר מחבת ביציקת ברזל עם 2 כפות שמן זית. העלו את הטמפרטורה לגבוה וסגרו את המכסה למשך 10-15 דקות.
שימו 4 כפות פלפל ארבע עונות בתוך שקית ואיטמו אותה. רסקו את הפלפל בעזרת מערוך או פטיש.
חתכו את הנתח לשני חצאים. מרחו 4 כפות שמן זית על הנתחים. פזרו עליהם את המלח והפלפל המרוסק ומרחו מכל הצדדים. סרגו את הנתחים מכל הצדדים בתוך המחבת בשמן הזית והוציאו מהטרייגר. פזרו על הנתחים את הטימין, הרוזמרין והשום. החזירו את הנתח לתוך הטרייגר לצליה לעוד 20-30 דקות.
הורידו את הטמפרטורה ל 148 והמשיכו לבשל עוד 30-40 דקות. למידת עשייה רייר הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות 52 מעלות. למידת עשייה מדיום הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות 63 מעלות.
הסירו מהטרייגר והניחו את הנתח על קרש חיתוך. חכו לפחות 20 דקות לפני הפריסה.
בתיאבון!!!