מצרכים
4 נתחים של סטייק סלומון
תערובת תבלינים טוסקנה
4 קלחי תירס
¼ כוס עגבניות שרי חצויות
תערובת תבלינים טוסקנה
4 קלחי תירס
¼ כוס עגבניות שרי חצויות
מיץ מחצי לימון
4 בצל ירוק קצוץ
½ כוס עדשים שחורות מבושלות ומסוננות
4 בצל ירוק קצוץ
½ כוס עדשים שחורות מבושלות ומסוננות
2 כפות שמן זית
מלח מעושן
פלפל שחור גרוס
מלח מעושן
פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה
מתבלים את הסלמון בנדיבות מכל הצדדים בתערובת תבלינים טוסקנה.
מדליקים את הטרייגר על חום גבוה – סביב 200 מעלות וממתינים 10-15 דקות עד שהטמפרטורה תעלה.
מזלפים שמן זית על קלחי התירס ומעסים עם מלח ופלפל. מניחים את התירס על הרשת של הטרייגר ומבשלים 15-20 דקות עד שהתירס רך ומתחיל לקבל צבע חום.
לקראת הסוף אפשר להוסיף את הסלומון. את הסלומון מבשלים בערך 4-5 דקות על כל צד, עד שהחום הפנימי מגיע ל 63 מעלות.
הסלט: מסירים את התירס מן הקלח לתוך קערה ומוסיפים: עגבניות שרי, עדשים שחורות, כוסברה, בצל ירוק, מיץ לימון ושמן זית. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים.
מגישים את הסלמון עם הסלט
בתיאבון!!