מצרכים
נתח פילה סלמון
מיץ מחצי לימון
מיץ מחצי לימון
שמן זית
תערובת תבלינים של טרייגר
הוראות הכנה
מחממים מראש את הטרייגר לחום של 190 מעלות.
בינתיים מניחים את הסלמון על חתיכת נייר ברביקיו כדי שהעור לא ידבק לרשת, וכדי לעזור לשמור על הלחות. מייבשים את הפילה עם מגבות נייר. סוחטים את הלימון מעל לסלמון, מוזגים מעט שמן זית ומפזרים מעל את תערובת התבלינים.
מכניסים את הסלמון עם נייר הברביקיו בתוך הטרייגר שחומם מראש, סוגרים את המכסה ומממתינים כ 10-15 דקות. הדג יהיה מוכן כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 63 מעלות. בחום אופן לא לתת לחום הפנימי לעלות מעל 68 מעלות, אחרת הדג יתייבש.
מוציאים את הסלמון מהטרייגר ומגישים.
בתיאבון!!