מתכון למעשנת בשר, תוספות לעל האש – מלח גס מעושן

קושי:

1/5

זמן הכנה:

5 דקות

זמן בישול במעשנה:

50 דקות

מס מנות:

100

שבבי עץ לעישון:

היקורי

מצרכים

ק"ג מלח גס

הוראות הכנה

להדליק את הטרייגר על smoke ולהשאיר את המכסה פתוח עד שהאש תדלק.

להניח את המלח בתבנית שטוחה גדולה מאוד, ולפזר את המלח לשכבה אחירה. להניח את התבנית בתוך הטרייגר, לסגור את המכסה. לעשן לפחות לשעה אחת ולהמשיך לעשן עד 24 שעות כדי לתת טעם יותר חזק.

לאחסן את המלח בכלי עם מכסה אטום.

בתיאבון!!!