מצרכים
תערובת תבלינים של טרייגר
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס שמן זית
1/2 פלפל אדום
כפית מלח
2 כפות חומץ בן יין
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על 75 מעלות. בדגמים עם יכולת SUPER SMOKE – זה הזמן להפעיל על ידי לחיצה על הכפתור להעצמת הטעמים.
מתבלים בנדיבות את הסטייקים משני הצדדים. מניחים את הסטייקים בתוך הטרייגר לעישון למשך שעה אחת.
מסירים את הסטייקים מהטרייגר ומניחים אותם על קרש חיתוך. מכוונים את הטמפרטורה של הטרייגר לחום הכי גבוה, סוגרים את המכסה וממתינים כ- 10 דקות עד שהחום בתוך הטרייגר עולה.
מניחים את הסטייקים על הטרייגר וצורבים אותם אותם כ 6-8 דקות על כל צד (להפוך רק פעם אחת). כדי להשיג מידת עשיה של מדיום-רייר החום הפנימי של הסטייק צריך להגיע ל 57 מעלות.
להכנת רוטב הצ'ימיצ'ורי- טוחנים את השום, פלפל אדום, כמון, פטרוזיליה, מלח וחומץ בתוך מעבד מזון. מוסיפים שמן זית.
מעבירים את הסטייקים לצלחת הגשה, ממתינים 3 דקות כדי שהנוזלים יספגו חזרה לתוך סטייקים ומגישים עם הרוטב.
בתיאבון!