מתכון למעשנת בשר, תוספות לעל האש – אבוקדו ממולא

קושי:

3/5

זמן הכנה:

15 דקות

זמן בישול במעשנה:

30 דקות

מס מנות:

8-12 סועדים

שבבי עץ לעישון:

עצי חורש

מצרכים

6 אבוקדו רכים
3 כוסות שאריות בשר מפורק
8 ביצי שלו
כוס רוטב סלסה
1/4 כוס כוסברה טרייה קצוצה

הוראות הכנה

במתכון הזה כדאי להשתמש בבשר צלעות מפורק. אבל המתכון יעבוד כמעט עם כל סוג שאריות בשר שיש לכם במקרר.

מדליקים את הטרייגר על smoke ומשאירים את המכסה פתוח ל- 2 דקות עד שהאש תדלק. מכוונים את הטמפרטורה ל 190 מעלות, סוגרים את המכסה וממתינים שהחום יעלה.

חוצים את האבוקדו לאורך, פותחים ומוציאים את הגרעינים. אפשר גם להוציא חלק מה”בשר” שלו.

מערבבים בקערה את הבשר עם רוטב סלסה וכוסברה, ומניחים מעל לאבוקדו. מכניסים את האבוקדו לטרייגר ל 25 דקות.

מוציאים את האבוקדו מהטרייגר, ובעזרת כף יוצרים שקע קטן בתוך הבשר. שוברים ביצה ושמים אותה בזהירות בתוך השקע של הבשר. חוזרים על הפעולה עבור כל האבוקדו. מחזירים לטרייגר לעוד 5-8 דקות.

להוציא מהטרייגר ולהגיש.

בתיאבון!!