מצרכים
6 פלפלים גדולים
½ ק"ג בשר טחון
בצל קטן קצוץ
½ ק"ג בשר טחון
בצל קטן קצוץ
2 כוסות אורז
2/3 כוס רוטב סלסה
2 כפות תערובת תבלינים קייג'ון
2/3 כוס רוטב סלסה
2 כפות תערובת תבלינים קייג'ון
כוס תירס
2 שיני שום כתושות
כוס שעועית שחורה- לשטוף ולסנן
2 שיני שום כתושות
כוס שעועית שחורה- לשטוף ולסנן
הוראות הכנה
שוטפים היטב את הפלפלים, חותכים לחצאים, מסירים את הגבעול ואת הגרעינים.
במחבת מטגנים את הבשר הטחון עם שמן זית תוך כדי ערבוב , עד שנהיה חום. מוסיפים את הבצל והשום וממשיכים לערבב ל 2-3 דקות. מוסיפים את התבלינים, רוטב הסלסה, האורז, השעועית השחורה, התירס ומבשלים בערך עוד 5 דקות. ממלאים את חצאי הפלפלים.
מחממים מראש את הטרייגר על 175 מעלות עם מכסה סגור.
מסדרים את הפלפלים הממולאים על הרשת ומניחים להם להתבשל כ 40 דקות.
בתיאבון!