מצרכים
2 כפות פפריקה מתוקה
כף פלפל שחור גרוס
כף אבקת צ'ילי
כף מלח
כף אבקת בצל
כף שום גבישי
1/4 כוס סוכר חום
2 כפות דבש
1/4 כוס רוטב סויה
הוראות הכנה
מניחים את נתח הסינטה על קרש חיתוך. מורחים את תערובת התבלינים על נתח הבשר מכל צידיו, ומניחים בטרייגר שחומם ל-135.
מניחים את הנתח על הרשת של הטרייגר שחומם מראש ומחדירים את מד החום הפנימי לצידו של הבשר. תנו לבשר להתבשל עד שהטמפרטורה הפנימית תגיע ל 54 מעלות.
מערבבים את הדבש עם רוטב הסויה, ומורחים את הזיגוג על הבשר בעזרת מברשת סיליקון. ממשיכים לבשל עם מכסה סגור עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-58 מעלות.
מסירים את הבשר מהטרייגר ומניחים על קשר חיתוך נקי. מכסים בנייר אפייה ומגבות וממתינים כ 10 דקות. הטמפרטורה הפנימית תמשיך לעלות עוד 2-3 מעלות, והנוזלים יספגו בחזרה אל תוך הבשר.
פורסים את הסינטה לפרוסות דקות לנגד כיוון הסיבים. אם נשארו נוזלים מהזיגוג, אפשר למזוג אותם על הנתחים עכשיו.
בתיאבון!!!