מצרכים
נתח בריסקט שלם (חזה בקר) 6.5-8 ק"ג
1/2 כוס מלח גס
1/2 כוס מלח גס
1/2 כוס פלפל שחור גרוס
כף אבקת בצל
כף אבקת בצל
1 כף שום גבישי
הוראות הכנה
הדליקו את הטרייגר על smoke והשאירו את המכסה פתוח עד שהאש תדלק. סגרו את המכסה, כוונו את הטמפרטורה ל 107 והמתינו כ 10-15 דקות עד שהטמפרטורה תעלה.
קצצו את השומן העודף מהבריסקט, אך השאירו שכבה של 5-6 מ”מ. ערבבו את המלח, הפלפל אבקת הבצל והשום הגבישי. מרחו את התערובת על הבריסקט בנדיבות מכל צדדיו.
הניחו את הבריסקט בתוך הטרייגר עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 74 מעלות. בערך 5-6 שעות.
הסירו את הבריסקט מהטרייגר ועיטפו אותו בנייר BBQ של טרייגר באופן הדוק כדי שיהיה אטום מכל הכיוונים. החזירו את הבריסקט לטרייגר עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 92 מעלות. בערך עוד 4-5 שעות.
הסירו את הבריסקט מהטרייגר והניחו לו לשבת בתוך הנייר כחצי שעה.
לפרוס את הבריסקט נגד כיוון הסיבים.
בתיאבון!!!