מצרכים
1/2 כוס מלח גס
כף אבקת בצל
הוראות הכנה
הדליקו את הטרייגר וכוונו את הטמפרטורה ל -105 מעלות והמתינו כ 10-15 דקות עד שהטמפרטורה תעלה. אם יש לכם דגם Downdraft עם כפתור סופר סמוק – הפעילו למשך 3-4 השעות הראשונות.
קצצו את השומן העודף מהבריסקט, אך השאירו שכבה של 5-6 מ"מ. ערבבו את המלח, הפלפל אבקת הבצל והשום הגבישי. מרחו את התערובת על הבריסקט בנדיבות מכל צדדיו.
הניחו את הבריסקט בתוך הטרייגר עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 74 מעלות. בערך 5-6 שעות.
הסירו את הבריסקט מהטרייגר ועיטפו אותו בנייר BBQ של טרייגר באופן הדוק כדי שיהיה אטום מכל הכיוונים. החזירו את הבריסקט לטרייגר עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 92 מעלות. בערך עוד 4-5 שעות.
הסירו את הבריסקט מהטרייגר והניחו לו לשבת בתוך הנייר כחצי שעה.
לפרוס את הבריסקט נגד כיוון הסיבים.
בתיאבון!!!