קציצות וספגטי

קושי:

2/5

זמן הכנה:

15 דקות

זמן בישול במעשנה:

30 דקות

מס מנות:

4

שבבי עץ לעישון:

היקורי

מצרכים

1 כפית פלפל
1 כפית פטרוזיליה קצוצה
1 כפית אורגנו
1 כפית צ'ילי גרוס
1 כפית מלח גס
1 כפית אבקת בצל
1/2 כוס פרמזן טבעוני
1 ק"ג בשר טחון עם לפחות 30% שומן (בקשו מהאיטליז שיפרגן)
2 ביצים
1 כפית רוטב וורצ'סטר
1/2 כוס פירורי לחם
רוטב פסטה עגבניות.
ספגטי מבושל

הוראות הכנה

מכוונים את הטרייגר על 80 מעלות ולוחצים IGNITE להצתה. אם יש לכם כפתור “סופר סמוק” ניתן להפעיל.
מניחים נייר אפייה בתבנית.
מערבבים את כל המצרכים בקערה גדולה, לשים עם הידיים עד להתאחדות.
בעזרת ידיים רטובות מכינים קציצות ומסדרים אותם בתבנית עם רווחים.
שמים את התבנית בתוך הטרייגר ומעשנים במשך 20 דקות.
מעלים את החום ל 180 מעלות וממשיכים לבשל עד לטמפרטורה פנימית של 74 מעלות.
מגישים עם פסטה ברוטב עגבניות.

בתיאבון!!