מתכון למעשנה, פטריות ממולאות גבינה

קושי:

2/5

זמן הכנה:

15 דקות

זמן בישול במעשנה:

25 דקות

מס מנות:

6 מנות

שבבי עץ לעישון:

מסקיט

מצרכים

12 פטריות קרמיני
100 גרם גבינת שמנת
1/2 כף בזיליקום טרי קצוץ
1/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת
1/4 כוס גבינת מוצרלה מגורדת
8 זיתים קצוצים
2 כפות עגבניות מיובשות בשמש קצוצות
1/4 כפית פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מדליקים את הטרייגר על חום של 175 מעלות, וממתינים כ 10-15 דקות עד שהחום עולה.
מנקים את הפטריות ומסירים את הגבעולים
מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את שאר המרכיבים.
ממלאים את הפטריות ומהדקים היטב.
שמים את הפטריות בתוך הטרייגר, עם הצד של הגבינה כלפי מעלה ל 25-30 דקות, עד שהפטריות נעשות רכות והמילוי משחים.
מוציאים את הפטריות מהטרייגר ומגישים.

בתיאבון!!!