מצרכים
12 פטריות קרמיני
100 גרם גבינת שמנת
1/2 כף בזיליקום טרי קצוץ
100 גרם גבינת שמנת
1/2 כף בזיליקום טרי קצוץ
1/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת
1/4 כוס גבינת מוצרלה מגורדת
8 זיתים קצוצים
1/4 כוס גבינת מוצרלה מגורדת
8 זיתים קצוצים
2 כפות עגבניות מיובשות בשמש קצוצות
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 175 מעלות, וממתינים כ 10-15 דקות עד שהחום עולה.
מנקים את הפטריות ומסירים את הגבעולים
מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את שאר המרכיבים.
ממלאים את הפטריות ומהדקים היטב.
שמים את הפטריות בתוך הטרייגר, עם הצד של הגבינה כלפי מעלה ל 25-30 דקות, עד שהפטריות נעשות רכות והמילוי משחים.
מוציאים את הפטריות מהטרייגר ומגישים.
בתיאבון!!!