מצרכים
5 פרוסות פסטרמה חתוך לחתיכות קטנות (אם יש לכם בייקון טלה או בקר, אז כדאי להשתמש - יוצא מעולה!).
3/4 כוס פטריות טריות פרוסות
1/8 כוס יין לבן
3 כפות פירורי לחם
חוט קשירה לבשר
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 190 מעלות, וממתינים כ 10-15 דקות עד שהחום יעלה.
פורסים לאורך את החזה כמו שפורסים שניצלים.
מטגנים את הפסטרמה עם קצת שמן (אם יש לכם בייקון, אז לא צריך תוספת שמן).
מוציאים את הפסטרמה, ובמקומו שמים בתוך הנוזלים שנשארו במחבת את הפטריות ומטגנים אותם עד להשחמה. מוסיפים בצל ירוק וממשיכים לטגן. מוסיפים את היין, וממשיכים לטגן עד שהנוזלים מצטמצמים קצת. לבסוף מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים לתוך הנוזלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
שמים את המילוי במקרר לצינון כ 15-20 דקות.
מורחים את המילוי על פרוסות החזה, מגלגלים וקושרים עם חוט קשירה לבשר.
מתבלים את החזה גם מבחוץ עם מלח ופלפל.
שמים בטרייגר כ 40 דקות, עד לטמפרטורה פנימית של 74 מעלות.
מוציאים מהטרייגר וממתינים כ 10 דקות.
פורסים ומגישים.
בתיאבון!!