מצרכים
4 תפוזים
2 כוסות אגבה
כפית אגבה
1/2 כוס מים
30 מ"ל אגבה תפוזים שרוף
90 מ"ל טקילה
45 מ"ל מיץ לימון ליים סחוט
מלח מעושן
קרח
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 175 מעלות.
חוצים 3 תפוזים לחצי. מורחים אגבה על הצד החתוך ושמים על רשת הטרייגר (הצד החתוך כלפי מטה). צורבים כ 15 דקות.
את התפוז הנותר פורסים לפרוסות. מורחים אגבה על שני צידי הפרוסות, ומוסיפים אותם לרשת הטרייגר לצד התפוזים החצויים.
לאחר כ 15 דקות מוציאים את התפוזים מהטרייגר
מורידים את החום של הטרייגר ל 80 מעלות.
סוחטים את התפוזים החצויים.
מערבבים בתבנית שטוחה 1/4 כוס מים עם מיץ תפוזים שרוף ו 2 כוסות אגבה. מוסיפים חלק מפרוסות התפוזים לתבנית (ומשאירים בצד כמה לקישוט).
שמים את התבנית בטרייגר ומעשנים את הנוזלים כ 40 דקות. הנוזלים יצטמצמו, וישאר סירופ אגבה תפוזים שרוף. מססנים ומצננים.
להכנת המשקה:
מקשטים כוסות מרגריטה במלח מעושן.
מערבבים בכוס מיוחדת לערבוב: טקילה, מיץ לימון ליים סחוט, סירופ אגבה תפוזים שרוף וקרח. מערבבים היטב, מוזגים לכוסות ומגישים.
לרוויה!!