מתכון למעשנה, בטטות בטרייגר

קושי:

1/5

זמן הכנה:

15 דקות

זמן בישול במעשנה:

שעה

מס מנות:

8 מנות

שבבי עץ לעישון:

דובדבן

מצרכים

220 גרם חמאה רכה
60 מ"ל סירופ מייפל
1/2 כפית קינמון
8 בטטות בגודל בינוני

הוראות הכנה

מערבבים את החמאה עם סירופ מייפל וקינמון. כדאי להשתמש במיקסר חשמלי, אבל מי שלא מפחד מקצת עבודה יכול גם לערבב ידנית.
מעבירים את החמאה לקערת הגשה, מכסים, ושמים בצד.
מדליקים את הטרייגר על חום של 190 מעלות, וממתינים כ 10-15 דקות עד שהטרייגר מתחמם.
מסדרים את הבטטות בטרייגר ואופים אותם כשעה-שעה וחצי, עד שהם רכים מאוד.
מוציאים אותם מהטרייגר, עושים חתך לאורך, ומועכים מעט כדי שהבטטות יפתחו והבשר יהיה גלוי.
מגישים חם עם החמאה.

בתיאבון!!