מצרכים
1/4 כוס שמן
1/4 כוס רוטב סויה
כוס מיץ לימון ליים סחוט
2 שיני שום כתושות
1/4 כוס רוטב סויה
כוס מיץ לימון ליים סחוט
2 שיני שום כתושות
כף זנגוויל טרי קצוף דק
כף סוכר
כפית פלפל שחור גרוס
נתח סירלויין חתוך לקוביות
כף סוכר
כפית פלפל שחור גרוס
נתח סירלויין חתוך לקוביות
1/2 גמבה אדומה קצוצה
1/2 כוס בוטנים קלויים גרוסים
שיפודים
1/2 כוס בוטנים קלויים גרוסים
שיפודים
הוראות הכנה
מערבבים בקערה שמן, רוטב סויה, מיץ לימון ליים, שום זנגוויל, סוכר ופלפל שחור. שמים את הבשר בקערה ומעסים אותו. דואגים לכך שכל הבשר מכוסה כולו במרינדה, מכסים ושמים במקרר ל 2-4 שעות, או יותר.
מוציאים את הבשר מהמרינדה, ומנגבים עם מגבת נייר. מסדרים את קוביות הבשר על שיפודים ושמים בטרייגר שחומם מראש על חום של 220 מעלות ל 2-4 דקות על כל צד, או עד למידת עשייה רצויה.
מוציאים את השיפודים מהטרייגר, מסדרים בצלחת הגשה, ומפזרים מהעל את הגמבה והבוטנים ומגישים.
בתיאבון!!