מצרכים
1/2 כף מלח כבישה
2 כפות רוטב וורצ'סטר
2 כפיות זרעי חרדל
1-2 כפיות צ'ילי יבש
1.5 כפיות דבש
הוראות הכנה
תכננו מראש! כדי לכבוש את הבשר הוא צריך לשבת במקרר יומיים…
מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים חוץ מהדבש, ומעסים בעדינות עד שמקבלים תערובת אחידה. מכסים בניילון נצמד ושמים במקרר ללילה לפחות.
מוציאים את הבשר מבמקרר. מסדרים על השיש 2 חתיכות של ניילון נצמד. על חתיכה אחת שמים את הבשר. מכינים מהבשר צורה של נקניק, מושכים את הניילון הנצמד מעלה משני צידי הנקניק, כך שהוא נפגש בחלק העליון. מגלגלים את הנקניק ובעזרת לחץ שווה של הידיים תוך כדי גילגול מוציאים את הבועות הכלואות בתוך הניילון. מסדרים את הניילון השני וממשיכים לגלגל כדי לקבל גודל אחיד לכל אורך הנקניק. מוודאים שהניילון סגור היטב מכל הכיוונים.
מחזירים למקרר לעוד לילה.
למחרת מוציאים מהמקרר, מטפטפים על הנקניק מעט דבש ושמים בטרייגר על חום של 80 מעלות כ 7-8 שעות, עד שהחום הפנימי מגיע ל 75 מעלות.
מוציאים ומצננים מעט לפני פריסה והגשה.
בתיאבון!!