מצרכים
קילו וחצי חזה הודו פרוס דק
2 כוסות רוטב סויה
כוס סוכר חום
2 כוסות רוטב סויה
כוס סוכר חום
5 שיני שום קצוצות
2 כפות זנגוויל קצוץ
1/4 כוס אבקת סוכר
2 כפות זנגוויל קצוץ
1/4 כוס אבקת סוכר
כף פלפל שחור טחון
3 כפות דבש
3 כפות דבש
הוראות הכנה
ערבבו היטב את כל הרכיבים בתוך קערה, כסו והכניסו למקרר ל 12-24 שעות.
הדליקו את הטרייגר על 75 מעלות. הוציאו את חזה ההודו מהמרינאדה והניחו את הפרוסות על הרשת. סיגרו את המכסה ועשנו את החזה בערך 4 שעות, או עד שהוא מתייבש במידה הרצוייה.
בתיאבון!!!