מתכון למעשנת בשר, מתכון להודו – ג’רקי הודו מעושן

קושי:

2/5

זמן הכנה:

10 דקות

זמן בישול במעשנה:

6 שעות

מס מנות:

8-12 סועדים

שבבי עץ לעישון:

דובדבן

מצרכים

קילו וחצי חזה הודו פרוס דק
2 כוסות רוטב סויה
כוס סוכר חום
5 שיני שום קצוצות
2 כפות זנגוויל קצוץ
1/4 כוס אבקת סוכר
כף פלפל שחור טחון
3 כפות דבש

הוראות הכנה

ערבבו היטב את כל הרכיבים בתוך קערה, כסו והכניסו למקרר ל 12-24 שעות.

​הדליקו את הטרייגר על 75 מעלות. הוציאו את חזה ההודו מהמרינאדה והניחו את הפרוסות על הרשת. סיגרו את המכסה ועשנו את החזה בערך 4 שעות, או עד שהוא מתייבש במידה הרצוייה.

​בתיאבון!!!