מצרכים
2 נתחים של פיקניאה מבקר ווגיו
תערובת תבלינים לבקר של טרייגר
הוראות הכנה
מחממים את הטרייגר מראש ל 105 מעלות.
מסירים את עודפי השומן מהבשר ומתבלים בנדיבות עם תערובת התבלינים לבקר של טרייגר.
מניחים בתוך הטרייגר ומעשנים את הפיקניאה עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 52-54 מעלות, בעך שעה עד שעה וחצי.
מוציאים את הבשר מהטרייגר ומעלים את הטמפרטורה ל 250 מעלות. ממתינים כ 15 דקות עד שהטמפרטורה תעלה והרשתות יתחממו. מחזירים את הבשר לטרייגר וצורבים כ 3 דקות על כל צד.
מוציאים ופורסים.
בתיאבון!!